Izdelava spletnih strani - Preslica Svetovalnica za sodobne spletne trende

Telefon: 068 159 503
E-pošta: preslica[at]preslica[dot]si

Oblikovanje spletnih strani

Spletna stran je vir informacij o podjetju, njegovih storitvah in izdelkih. Je del njegove javne podobe in predstavlja pomemben neposredni ali posredni prodajni kanal. Uspešna spletna stran je lepa na pogled, ima informativne vsebine in je prijazna za uporabo.

Po naročilu izdelujemo različne oblike spletnih strani od najenostavnejših pa vse do najbolj zahtevnih. Ne ustavimo se pred nobenim izzivom in smo se pripravljeni spopasti z vsemi naročnikovimi željami. Pri izdelavi upoštevamo pravila optimizacije, tako da so naše spletne strani vedno prilagojene zahtevam, ki jih postavljajo Google in drugi iskalniki.

V ponudbi imamo več različnih oblik spletnih strani za različne potrebe in finančne zmožnosti. Vsaki spletni strani se posvetimo in jo izdelamo tako, da v največji možni meri upoštevamo naročnikove želje.

Izdelava spletnih strani je proces, ki zahteva veliko domišljije in ustvarjalnosti. Ne enega, ne drugega nam ne primanjkuje.

Pri svojem delu veliko pozornost posvečamo vsebinam. Izdelava lepe podobe, ki očara obiskovalca je le polovica opravljenega dela. Vtis pa pusti kakovostna vsebina. Zaradi nje se obiskovalci vračajo in zaradi nje ljudje spletno stran v prvi fazi obiščejo. Besedila, ki ponujajo rešitve za težave obiskovalcev, so učinkovita, obenem pa pomagajo uvrstiti spletne strani na visoka mesta v iskalnikih.

Pri izdelavi spletnih strani ponujamo izdelavo podobe, postavitev spletnih strani in izdelavo vsebine.

Ponujamo celovito storitev!