Izdelava spletnih strani - Preslica Svetovalnica za sodobne spletne trende

Telefon: 068 159 503
E-pošta: preslica[at]preslica[dot]si

Pravno pojasnilo

Portal Internet in vsebine (www.spletne-vsebine.si) je dovoljeno uporabljati le v osebne in nekomercialne namene. Ni dovoljeno kopirati, spreminjati, distribuirati, prikazovati, izvajati, oddajati, razmnoževati, objavljati, licencirati, ustvarjati izpeljanke, prenašati ali prodajati katere koli podatke, besedila fotografije, slike in druge vsebine, ki so del spletnega portala Internet in vsebine (www.spletne-vsebine.si). Izjema so elementi portala, ki so odprtokodnega značaja in besedila, slike in drugi elementi portala, ki so označeni z eno izmed Creative Commons licenc.

Vsa vsebina portala Internet in vsebine (www.spletne-vsebine.si) je avtorsko zaščitena in vse pravice so pridržane, razen če je navedeno drugače. Uporaba vsebin za komercialne in neosebne namene je dovoljena le s pisnim dovoljenjem uredništva.

Avtorji vsebin in lastniki portala Internet in vsebine (www.spletne-vsebine.si) v nobenem primeru ne prevzemajo odgovornosti za kakršno koli neposredno, posredno, posledično ali kakršno koli drugo škodo (vključno s škodo zaradi izgube uporabnosti, podatkov ali dobička), ki izhaja ali je v kakršni koli povezavi z uporabo ali delovanjem portala Internet in vsebine (www.spletne-vsebine.si).

Avtorji vsebin in lastniki portala se trudijo za ažurnost, popolnost in pravilnost informacij, ki so objavljene na portalu Internet in vsebine (www.spletne-vsebine.si). Avtorji vsebin in lastniki portala ne prevzemajo nobene odgovornosti o pravilnosti, popolnosti in ažurnosti podatkov in informacij, objavljenih na portalu Internet in vsebine (www.spletne-vsebine.si).

Uporaba vsebin, podatkov in informacij, ki so objavljene na spletnem portalu Internet in vsebine (www.spletne-vsebine.si), je izključno na lastno odgovornost. Vse vsebine na portalu Internet in vsebine (www.spletne-vsebine.si) so informativnega značaja.

Uredništvo portala Internet in vsebine (www.spletne-vsebine.si) spoštuje slovensko zakonodajo, še posebej Zakon o medijih in Zakon o avtorskih in sorodnih pravicah.

Spletni portal Internet in vsebine (www.spletne-vsebine.si) ne zbira in ne shranjuje podatkov o uporabnikih. Portal uporablja storitev Google Analytics podjetja Google, ki zbira določene anonimne podatke o uporabnikih.

Portal uporablja piškotke, ki se namestijo na uporabnikov računalnik. Več o tem >>