Izdelava spletnih strani - Preslica Svetovalnica za sodobne spletne trende

Telefon: 068 159 503
E-pošta: preslica[at]preslica[dot]si

Izdelava oglasnih pasic

Oglasne pasice ali benerji (banner) so oblika oglaševanja na spletnih straneh. To so like ali animacije različnih velikosti, njihov glavni namen pa je sporočanje oglasnih informacij obiskovalcem. Na spletnih straneh so na različnih mestih, kjer jih obiskovalci opazijo.

Vrste oglasnih pasic

Oglasne pasice ali bannerji so lahko statične ali dinamične. Statične pasice so slike (jpeg, png, gif) z  oglasnim sporočilom. Dinamične oglasne pasice so večinoma narejene v flash tehnologiji, ki omogoča zelo zanimive animacije oglasov. Dimenzije so različne in največkrat odvisne od postavitve spletne strani, kjer se bodo prikazovale. Poznamo pokončne in ležeče bannerje različnih dimenzij. Najpogostejše dimenzije: 468x60 točk, 728x90 točk, 300x250 točk, 160 x 600 točk.

Kakovostni bannerji so lepi na pogled in jasno sporočajo svojo oglasno vsebino. S svojim videzom privlačijo. To zagotavlja večje število klikov (višji CTR) in s tem večji učinek oglasa.

Naša ponudba

Po naročilu vam izdelamo oglasne pasice različnih dimenzij. Izdelujemo slikovne pasice brez animacije. Velikost ni ovira.

Cena izdelave pasice: 80,00 €
Cena je brez DDV.